Política de protecció de dades

El teu dret a la protecció de dades

A la plataforma Renda Bàsica Universal ARA pensem que les teves dades et pertanyen. Per tant, tens dret a saber quines dades et demanarem i com les farem servir. Gràcies a la informació que ens facilitis podrem comunicar-nos amb tu i gestionar la teva relació amb nosaltres. Utilitzarem la teva informació d’una manera respectuosa i confidencial. Ens regim per les lleis de protecció de dades de europees, que representen l’estàndard més alt a nivell mundial. En especial, ens acollim a les obligacions que conté el Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades del 27 d’abril de 2016. A continuació pots llegir en detall la nostra política de privacitat.

Qui promou la campanya per la Renda Bàsica Universal ARA?

Som un grup de professionals del sector públic i la iniciativa social. Ens podràs contactar al correu electrònic rendabasicaara@gmail.com. La base legal que ens legitima per a tractar les teves dades personals és el consentiment que ens dones acceptant aquesta Política de protecció de dades.

Quines dades personals tindrem?

Només recollim el nom i cognom, el correu electrònic, la teva ocupació i la població, i qualsevol altre dada de caràcter personal o de la teva entitat que voluntàriament ens facis arribar i, únicament, pels tràmits específics que ho requereixin.

Amb quines finalitats utilitzarem les teves dades?

Tractarem les teves dades amb les següents finalitats:

  • Per comunicar-nos amb tu en relació a les nostres activitats
  • Afegir el teu nom al manifest públic que es promourà amb la finalitat de maximitzar la incidència política.

Amb qui compartirem la teva informació personal?

En general, la teva informació personal no la compartirem amb ningú. Però puntualment ens recolzarem en proveïdors que necessitaran accedir a les teves dades personals per prestar-nos certs serveis. Ens referim, per exemple, a empreses de mailing, allotjament de dades, etc. Vetllarem sempre per obtenir la confirmació que aquests proveïdors fan un tractament correcte de les teves dades.

Pot sortir la meva informació fora del meu país?

Sí, nosaltres estem a Barcelona (Espanya), però els nostres proveïdors són empreses globals, la seu dels quals pot estar fora d’Europa. Mitjançant l’acceptació d’aquesta Política de privacitat ens autoritzes a que puguem transferir internacionalment les teves dades personals. Això sí, et garantim que únicament col·laborem amb empreses que presenten un nivell de seguretat adequat.

Quins drets tinc en relació a la protecció de dades?

Reconeixem els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició en relació a les teves dades personals. Pots exercir-los contactant amb nosaltres a rendabasicaara@gmail.com. En alguns països hi ha autoritats públiques que vetllen pel compliment del dret a la protecció de dades. Si consideres que s’han vulnerat els teus drets i el teu país reconeix aquesta opció, recorda que pots presentar una reclamació davant d’elles. En el cas d’Espanya, l’Autoritat de control és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Durant quant de temps tindrem les teves dades un cop s’hagi cancel·lat la teva relació amb nosaltres?

Un cop hagi finalitzat la campanya de difusió i suport del Manifest guardarem la teva informació personal durant els següents 2 anys, degudament bloquejada. Un cop superat aquest període l’eliminarem dels nostres registres.

La teva informació serà tractada amb seguretat?

Sí, les teves dades estan allotjades a un lloc segur. En el cas que patíssim un incident de seguretat i la teva informació es veiés compromesa, t’ho comunicaríem en un termini inferior a les 72 hores.

Modificarem en el futur aquesta Política de privacitat?

És possible. En el cas de fer-ho, et comunicarem els canvis mitjançant la nostra pàgina web o un correu electrònic.